VEZMI ZODPOVĚDNOST ZA TO, CO JE VE TVÉ HLAVĚ!

07.01.2024 00:17
VEZMI ZODPOVĚDNOST ZA TO, CO JE VE TVÉ HLAVĚ!
 
Apoštol Pavel říká: „Přinášejte svá těla jako živou oběť... oddělenou ke službě." (Řím. 12:1).
 
Mně se líbí slovo :ŽIVOU“.
 
Chceš-li se Otci obětovat („pro Tebe všechno"), Otec ti to okamžitě nabízí: dobře, potřebuji tvé tělo věčně živé. Jsi ochoten?
 
Odevzdej mi své tělo jako živou oběť. Můžeš být navždy ponořen do Zjevení života svého těla. To bude z tvé strany ta nejlepší oběť pro Mne. Proč? - Pak mi budete v této věci vhodní pro rozumnou službu druhým. Protože koncem služby na zemi je: „Posledním nepřítelem, který má být zničen, je smrt“.
 
Polož si otázku: K čemu jsou na zemi služebníci? Proč tady jsou?
 
A je to napsáno černé na bílém - dokud nebude smrt vymýcena z pohledu na svět všech živých lidí, a tedy dokud nezmizí naprosto všechny její projevy a tělo se nestane světlem.
To je to, co dnes musíme hlásat! Musíte v tomto směru pulzovat a vibrovat.
 
Já se například nebojím takového okamžiku, že budu takto pulzovat celý život a pak mi někdo bude stát u hrobu a říkat: - To je divné. Víte, byl takový kazatel Cobus,, který také říkal, že nikdy nezemře, ale už je to pár let, co zemřel......
 
Dívám se na jejich tváře a říkám si: „Proč se tváříte tak škodolibě? Copak jste pro smrt? V jakém táboře vlastně jste?"
 
- Co mohu dělat?
- Měl jsi od Cobusa převzít štafetu a říkat to dál! Ale všichni se od něj odvrátili.
 
- No vidíš, on říkal: „nezemřu“, ale zemřel. Ne, smrt si stejně vezme své.
 
- Proč říkáš takové věci? Uchop tuto pochodeň NEPOMÍJIVOSTI a běž dál!
 
- A co když skončím jako Cobus a také zemřu?...
 
- Najde se někdo další! Je potřeba to dělat! Dělat a dělat! Je to jediná důležitá poselství pro všechny žijící! Kdyby se to dělalo dva tisíce let, nikdo by už roky nepočítal. Alespoň by existoval rod vyvolených, kteří nemají smrt ve svém světonázoru.
Dokud bude ve tvém světonázoru existovat smrt a posmrtný život - neuvidíš lidi, kteří poznali neporušitelnost! A takových je mezi námi dost. A to je odpověď na otázku: „Proč Ježíš nechodí v slavném těle a nevítá nás tu všechny?"
On se neschoval! To my Ho nevidíme, protože náš rozum uznává posmrtný život. Ale dokonce i lidé s takovou myslí Ho někdy vidí. Ó, já jsem Ho viděl, vešel přímo fyzicky… a dokonce popisují Jeho sandály.
 
Prostě chci říct: vnímej ty pulzace! Začněme dnes v mentální rovině se přemísťovat a žít v dimenzi nepomíjivosti. Začni! Soustřeď se na to ve své mysli!
 
A k čemu to bude?
 
A k čemu bylo nosit zlatou schránu se vším, co vní bylo, na ramenou?
 
Je to PŘÍMÝ POKYN PRO TEBE - převezmi zodpovědnost za to, co máš v hlavě!
 
Chci mít takovou hlavu doma, protože dům je okamžitě požehnaný! Mluvím tak o své hlavě, o své mysli: „Ty jsi můj poukaz do života! Má zlatá hlavo! Jen v ní se rodí život, jenom tam je nepomíjivost! Nechci znát nic jiného, kromě Životodárného Ducha! Jenom to, co působí život v mé hlavě!...“
 
A co se děje? To, co se má dít!
 
... Archa byla přinesena a dána jednomu knězi. A ano, celý dům byl požehnán, protože odtud pochází mana, která nekončí (jedno ze znamení působení neporušenosti), odtud pochází obnovení.....
 
 
 
ANDREJ JAKOVIŠIN
 
Úryvek z vysílání REAKCE TĚLA NA MYŠLENKY O NEPORUŠITELNOSTI.