POSLUŠNÉ VĚČNÉ TĚLO

18.05.2023 00:15
Samo to, že člověk o sebe pečuje – to je pozice nepomíjivosti. To předchází tomu, aby člověk mohl použít mocnější nástroj. Když člověk pečuje o tělo, on nesouhlasí se stárnutím, uvadáním, že něco nesprávně funguje. Máš mocnou zbraň na ničení pevností. Pevnosti jsou v myšlení, jsou to překážky, když je zničíš, život skrze tebe bude silněji téct. Máme mocné Boží nástroje. Nejdůležitější je oznamovat Otci své touhy. Nehledej metody, nepomíjivost začíná v mysli.
 
[CSP] Matouš 6:22 „Lampou těla je oko. Je-li tvé oko čisté, celé tvé tělo bude plné světla
 
Potřebuješ svou mysl dát pod vliv životodárného Ducha a On ti dá touhy. Můžeš vystavit tělo vlivu životodárného Ducha. Můžeš říct: Chtěl bych, aby se v mém těle objevili touhy, které teď nemám. I co se týká sportu, správné výživy… Je velmi těžké jít proti svých tužeb. Jestli skutečně nechceš žít zdravým způsobem života, mít pohyb, stravovat se zdravě a začneš to dělat, tak to je zákon.
 
[Bible21] Filipským 2:13 Bůh sám totiž ve vás působí, abyste nejen chtěli, ale i dělali, co se mu líbí!
 
Když jednáš na základě své touhy, objeví se u tebe schopnost ovládat své tělo.
 
Nepomíjivost – jestli chceš dobře vypadat, zhubnout, aby tvé tělo projevovalo nadpřirozené věci – všechno to začíná myšlením. Řekni Otci: Chci, aby se u mne objevily tvé touhy ohledně mého těla. Dnes můžeš mít různé touhy ohledně těla, které vůbec nemusí být užitečné. Mohou se objevit touhy provést se svým tělem nějakou proceduru, nepomíjivost v mysli předpokládá, že se svým tělem něco děláš, víš, co jíst a co nejíst, co dělat a co nedělat. Když máš v hlavě zmatek, pokud nechceš spravovat a řídit své tělo, nepomíjivost se neprojeví. Jestli něco neřídíš, tak to někdo bude řídit místo tebe. Dělej něco užitečného pro své tělo, to znamená, že jdeš už správnou cestou projevení nepomíjivosti. Nesouhlasíš s tím, v jakém stavu je tvé tělo. Zapoj spatřování, protože musíš vědět, co potřebuješ. Všude je spousta reklam a informací, potřebuješ vedení, co je dobré pro tebe. Nepomíjivost se neprojeví náhle při poslouchání kázání. Je to pořádek v mysli. Když je oko světlé, celé tělo bude světlé. Náboženství zakazuje chodit k lékaři, na kosmetiku, ale nedá nic místo toho. Říct: nechoď k lékaři může jen ten, kdo může uzdravit. Pokud sis ještě neosvojil Boží nástroje, dej tělu aspoň něco. Nepomíjivost na tebe nespadne, ona vyjde zevnitř. Zevnitř ale nemůže vyjít, pokud máš v mysli nepořádek. Najdi svůj způsob, aby se to dělo. Najdi způsob, jak se budeš pohybovat v nepomíjivosti, jak ji budeš projevovat. Tvé tělo chce projevit nepomíjivost, neporušitelnost. Tvé tělo chce projevovat slávu. Tvé tělo chce projevovat nadpřirozené schopnosti a vlastnosti. Tělo je velmi poslušná věc. Nebeské a pozemské se sjednotilo, tělo se stalo životodárným Duchem. Tělo poslechlo životodárného Ducha, sjednotilo se s ním a stalo se chrámem. Naše tělo už není ze země jako Adamovo.