MOC VDĚČNOSTI A DĚKOVÁNÍ

31.05.2023 23:28

Otec už ti dal radost, jsi povolán k tomu, abys byl šťastný, ale k tomu tě nikdo nemůže přinutit. Je to tvé rozhodnutí. Neustále je milostivé léto. Všechno působí k dobru znamená, že země je plná slávya všechno na této zemi stojí za tebou, spolupracuje s tebou. Sláva – to je vrchol úspěchu. Celá země je naplněna našim úspěchem, o kterém budou vědět všichni.
Žij ve dnu nyní, kdy slyšíš Otcův hlas a považuj ten den za slavný. Ten den nyní, který nikdy nekončí, je plná zem slávy. Všechno na zemi je nasměrováno k tomu, abys byl úspěšný. Pokud se ti něco nedaří, tak to se ti jen zdá, protože realita se nemění. Jediné, co tě může držet v neúspěchu je tvé mínění, že se něco může nedařit. Daří se ti dnes, protože pokud se ti dnes nedaří, tak se ti nebude dařit ani zítra. V podstatě není žádné zítra, je jenom dnes a dnes se všechno daří.
Nejsložitější je pro člověka přesvědčit se, aby žil v radosti a triumfu. Okolnosti se mohou snažit přesvědčit tě, abys uvěřil iluzím, ale všechno je v rukou Otce a všechno bude tak, jak chceš ty nebo ještě líp.
2.Korintským 2:14 Ale díky Bohu, který nás stále vodí v Kristově vítězném průvodu a všude skrze nás šíří vůni svého poznání!
Otec nám vždycky dává vítězství a to vylučuje nějaký moment, kdy by to tak nebylo. Někteří lidé si myslí, že vždycky věří a děkují, ale existuje test – co z tebe v té situaci vychází, jaká vůně. Vždy, v každých svých okolnostech musíš vyzařovat vůni životodárného Ducha, tím, že děkuješ Bohu, že jsi vždy úspěšný. Je napsáno, že On nás stále vodí v Kristově vítězném triumfálním průvodu, to znamená, že vždy máš vítězství, triumf, radost, tak to projevuj. Ty si vybíráš, co z tebe bude vycházet.
2. Korintským 1:10 a který nás z tohoto smrtelného nebezpečí vysvobodil a ještě vysvobodí. Máme v něm naději, že nás i nadále bude vysvobozovat, 11 když nám i vy budete společně pomáhat svými modlitbami. Mnozí pak budou moci děkovat Bohu za ten dar, který nám byl udělen díky modlitbám tolika lidí.
Naděje vchází do vnitřního, za oponu a není závislá na okolnostech. Naděje je jako kotva, my jsme ukotveni v tom, že všechno bude dobré. To, co děláme, rodí vděčnost a děkování v mnohých srdcích. Děkováním víra začíná. Vděčný vždy dostane všechno.
To, co bude ve tvém životě, je tvá volba. Ty si volíš děkovat, radovat se a šířit vůni poznání Boha. Dnes jsme v epoše vytržení, ten, kdo žije v této epoše, se nedívá na okolnosti a dekorace. Děkováním se začíná něco dít a ta sláva, která tě obklopuje, prochází skrze tvůj život, ty se stáváš portálem.
První, co je potřeba, aby ses jako otevřený portál zjevil tomuto světu, je děkování. Ten, kdo umí děkovat Bohu, dostává všechno. Děkuj tak, aby z tebe šla nebeská vůně důvěry a vztahu s Otcem.