HOSPODÁŘ ZE SEBE VYNÁŠÍ

22.12.2023 22:53
HOSPODÁŘ ZE SEBE VYNÁŠÍ
 
Ježíš řekl: „Dobrý hospodář vynáší ven ze svého nitra dobré věci, ale zlý zlé“.
 
Jsi-li pán, hospodář a chceš ve svém životě něco uskutečnit, je to už v tobě, musíš to vynést ze svého nitra. A různí lidé odtud vynáší různé věci: zlé, dobré. Ale i dobrý člověk může ze svého nitra vynést zlo.
 
Například „zbav nás zlého“ – vynáší ze sebe myšlenky o zítřejším dnu. „Nedělej si starosti“ – pomyslíš si: „O, já to vidím ve své hlavě a vynáším to ven za rámec svého myšlení“.
 
Mnozí ti řeknou, že jestli v tobě něco není, tak si toho nevšimneš ani kolem sebe: pokud v tobě není nenávist, tak jako bys ani neměl nepřátele, pokud v tobě není chamtivost, žiješ ve vibraci, kde nejsou chamtiví a zlí. Když to není v tobě, tak to nevidíš v nikom jiném.
 
Jak to funguje?
 
Dobrý hospodář vynáší ze svého nitra dobré, zlý zlé… Pravdou však je, že to hospodář vynáší ZE SEBE. Když rozumíš tomu, že všechno je to uvnitř tebe a ty jsi ve své pravé identitě, to je pozice vládnutí, kdy můžeš ze sebe něco materializovat.
 
Pokud si myslíš, že „pole“ je tam někde, tak to nevyneseš zevnitř. V podstatě všechno, co potřebuješ, abys byl šťastný, jsi ty sám. Proto ti Bůh Otec daroval tebe samého. Říká: „Přijmi Můj nejdražší dárek
 
- návrat tebe k sobě (návrat tvé skutečné identity). Náboženství nebo nezralé křesťanství (které už pomíjí) říká: „On nás navrátil k Bohu“. Ale když už jsi přišel k Bohu, On ti říká: „Navrátil jsem ti tebe, tvou skutečnou identitu“. Když se marnotratný syn vzpamatoval, přišel k sobě, ocitl se u Otce. Přijít k Otce znamená vzpamatovat se. A když už ses vzpamatoval, přišel jsi do sebe, najednou začneš rozumět tomu, že všechny dimenze jsou v Bohu a to znamená, že v tobě. Jestli je pro tebe těžké to pochopit, jak můžeš věřit, že Bůh, kterého nemohou pojmout nebesa nebes, žije v tobě?
 
Žádná dimenze nemůže Boha pojmout, a není to proto, že je takový obrovský. Ale proto, že NIC NEŽIJE VNĚ BOHA.
 
Když jsi Božský, tak to chápeš. Otec má jeden jediný cíl – abys žil uvnitř sebe, abys žil v „teď“, v tomto vědomí. A to udělá tvé oči vidoucími tvou všemohoucnost.
 
Abys něco dostal, uskutečnil nějakou touhu, nějaký cíl, musíš ho nejprve objevit v sobě. Ta dimenze, kde leží tvá touha, je v tobě! Mluvíš sám k sobě, trénuješ se v tomto vědomí.
 
Naše Škola Dýchání ti dá zdroj, jiný prostě neexistuje.
 
Jestli si myslíš, že všemohoucnost je na nebi, „někde tam“ přebývá, marně se budeš snažit dostat se „tam“.
 
Proč se Bůh nastěhoval dovnitř do tebe? On chtěl, aby ses podíval dovnitř do sebe, konečně ses tam našel a žil tam.
 
Představte si, ohromný, velký Bůh, ve kterého věří všechny generace, se usadil v tobě, abys tam našel sám sebe!
 
Když říkáš „Otče“, neříkej to nahoru, ale dovnitř. Zamyslete se nad tím, že Bůh, když mluví k Synovi, tak to neříká nahoru, ani dolů, ani napravo, ani vlevo. Všechno je to uvnitř Něho – to znamená, že když mluví k Synu, mluví dovnitř do Sebe. Proto říkáme, že Syn je srdce Otce a Otec je srdce Syna.
 
Ačkoli se říká „sedí po pravici" - je to obrazné, Ježíš řekl: „Syn přebývá v Otcově nitru"! Umíte si to představit?!
 
A Syn, když mluví k Otci, mluví dovnitř do Sebe.
 
Zapište si to do paměti a zkuste to! Zažijete úžasné věci!
- Tohle vůbec není křesťanství!
 
Ano, to není křesťanství. To je sám Kristus!
Když říkají, že to není křesťanství, myslí tím něco zlého.
 
A já, když souhlasím s tím, že to není křesťanství, myslím tím nebeské, protože v nebi žádné křesťanství není.
 
… „Hospodář může ze sebe vynášet dobré věci i zlé" – to znamená, že ty rozhoduješ o tom, co má být uvnitř tebe a co být nemá. Když chceš něco ze své mysli, ze svého vědomí odstranit, tak to odstraň. Nejdůležitější je, že budeš ve vibracích, kde nebudeš vidět to, co není v tobě.
 
 
 
ANDREJ JAKOVIŠIN
 
Podrobněji ve vysílání DIMENZE „NYNÍ“. ŽIJ TEĎ