HLAVNÍ POSTOJ VE VÝJIMEČNÉM ŽIVOTĚ

10.01.2024 22:30

HLAVNÍ POSTOJ VE VÝJIMEČNÉM ŽIVOTĚ

Petr vcházel do neobyčejného života. Když přišel Petr ke Korneliovi, dělo se to, co se dřív nedělo, nová sláva. Petr ještě nezakončil své kázání, když Duch svatý sestoupil na všechny. Petr měl otevřít dveře do pohanského světa. Petr sám o tom ještě neměl zjevení. Ve vidění mu bylo ukázáno, že Bůh už je očistil. Všechno už dávno začalo, ale ty o tom nevíš, nevidíš.

Petr byl na střeše, hladový. Dole připravovali jídlo. Petr viděl vidění o jídle. Otec mluvil s Petrem jazykem stavu, ve kterém Petr byl - uviděl vidění – ubrus sestupoval s otevřeného nebe. Petr se svým myšlením byl v tomto obraze na zemi, pozemský. Ta zvířata sestupovala z nebe. Petr potřeboval uvidět, že má pozemské myšlení – řekl: nejedl jsem nic nečistého. V očích Boha byl pozemský svět už očištěný, sestupoval k Petrovi z nebe.

Když něco pokládáš za nečisté – to tě drží v pozemské rovině.

Petr se měl dívat na všechny lidi jako na nebeské, obyvatele nebe. Bůh mu to třikrát ukázal. Petr to pochopil až u Kornelia.

Pokud pokládáš něco za nečisté, zemi prokletou – nemůžeš jít dál do slávy.

PŘED TÍM, NEŽ VEJDEŠ DO NOVÝCH VĚCÍ, PŘESVĚDČ SE, ŽE NEPOKLÁDÁŠ NIC ZA NEČISTÉ.

Dokud pokládáš něco pro sebe nedostupné, bude se ti to stát vysokým a ty budeš nízko na zemi.

Když budeš pokládat někoho za nečistého, ponižovat ho, on bude výš než ty. Ty k nim nemůžeš přijít. Nemůžeš sloužit tomu, kým pohrdáš, ke komu máš výhrady. Pokud nemůžeš vejít do nějaké oblasti, přemýšlej, jestli nepokládáš tu oblast za nečistou.

Důležitá je pozice – všichni lidé jsou už očištěni, nebeští. Dívej se na lidi jako na nebeské. Jakmile přemýšlíš o lidech špatně, nebude se ti dařit. Tvá pozice je důležitější než informace.

Země je ztělesněním nebe. Změň svůj přístup k zemi. To zlé, co se na zemi děje je, že země nesouhlasí s chováním lidí, ona zůstala rájem – proto je setřásá. Země stojí za tebou, chce, aby ses narodil jako syn. Na zemi je už dobře, nepokládej za nečisté to, co Bůh očistil. Země je plná slávy.

Člověk je ztělesněním Boha. Země je ztělesněním nebe. Země byla stvořena podle podoby nebe. Bůh jde vždy od slávy k slávě. Když Bůh stvořil zemi, šel do větší slávy. Země je nová sláva nebe. Bůh by neudělal zemi méně slavnou než nebe. Země je nový projekt Boha, nová sláva je vždy větší. Nebe má být v nové slávě ztělesněno na zemi.

Když chceš odejít ze země, máš ještě poškozené Adamovo myšlení. Země neshoří, shoří špatná představa o zemi, o lidech, o Bohu Božím ohněm v naší mysli.

Zákon pokládání za realitu je velmi důležitý, přenáší tě do nebeské dimenze. Nepokládej za špatné to, co Bůh už udělal dobrým. Poslouchej nebe uvnitř sebe. Jenom toto tě udělá žijícím na nebesích.

Novou slávu předchází nové pokládání za realitu, nový pohled. O tom, kam jdeš, je potřeba mít jenom nebeskou představu.

Petrovi bylo řečeno: běž a zabij – ve svých očích musíš vidět, že všichni lidé už zemřeli, byli vzkříšení a jsou posazeni v nebesích. Stará představa o lidech a o zemi musí shořet.

 

Andrej Jakovišin

Vysílání Ráno slávy – Главное движение в чрезвычайной жизни

https://www.youtube.com/watch?v=jVgMIY3f8F8