DIMENZE S BOŽÍ VIBRACÍ.

22.12.2023 22:46
DIMENZE S BOŽÍ VIBRACÍ.
 
Nevzdorujte!
Existují dobrá učení o vibracích. Nancy Coen říká: „Frekvence vaší vibrace musí odpovídat vibraci Boha - vibraci LÁSKY. Pak budete přitahovat vše, co v této vibraci přebývá - co je dáno Boží láskou a určeno pro vás."
- Jak to funguje?
 
Apoštol Pavel píše: „NYNÍ“ – to znamená, že jsi v Božích vibracích a nebráníš se jim.
To se týká TVÉ božské přirozenosti. Říkáš, že přebýváš s Otcem na trůnu? Pak jsi v něm, máš s Ním stejnou vibraci.
 
Musíme to cítit, vibrovat... nebránit se této myšlence.
Mnoho lidí to říká, ale jejich nitro si to neuvědomuje, nedochází k vibraci, jen k chvění vzduchu.
Když dochází k vibraci, je jí naplněna celá tvá bytost.
Vzpomeň si na pocity, když ti Bůh říká: „Cožpak naše srdce nehořelo...?".
 
„Hospodinův hlas se nese nad vodami, drtí cedry, zbavuje se břemene laní.".....
 
Tato vibrace v nitru působí něco rozhodujícího, osvobozujícího, hořícího s tvým tělem na fyzické rovině – za těmito slovy, vibracemi následuje PROJEVENÍ V TĚLE.
 
Vibrace Boha Otce zaznívá pouze v den zvaný „Teď" – to je Božské bytí, v němž přebývá celá Božská přirozenost, celé Božství. Bůh nežije v „zítra" nebo „včera". A proto žít tam je zlo, kterého se musíš zbavit.
 
- Jak poznám, že žiji v „ Nyní, teď“?
 
- Když žiješ v přítomnosti, nemáš problém slyšet, kam tě vede božská přirozenost, Boží hlas. Když Adam žil v „Teď“, slyšel hlas Otce, který chodil po zahradě, bylo to přirozené. Jakmile se schoval, přestal žít v „Teď“ a vše bylo narušeno.
 
Jsme zasazeni do Božského Bytí „Teď", kde slyšíme hlas ve správných vibracích, naplňujeme se jimi a realizujeme je - to je náš život v „Teď“. „Teď“ je „nyní" ve správné vibraci, která je hlasem Boha, hudbou jeho lásky.
- Jak poznáte, zda je vibrace správná, nebo špatná?
 
Všechny úžasné Boží vibrace: láska, radost, pokoj... (ovoce Ducha) vás udržují v „dnešku". Existují také pocity, které jasně ukazují, kde žijete: závist, frustrace, vina atd. Tyto vibrace se rozhodně nedějí v „teď" a budou vám bránit žít v „teď".
 
- Jak se dostanete do správných vibrací?
Někdy to přichází hlasem, až to v nitru „zazní". Vyznávejte se, uvolňujte slovně - vaše slova zpočátku neodpovídají vibraci, ale vy na tom trváte a nitro začne souhlasit: „Myšlení se neodchyluje od slova. Nastává jednota - myšlenky a slova se nerozcházejí, vibrace jsou správné.
Toho můžete dosáhnout myšlenkami: „zajímejte každou myšlenku". Začali jste správně myslet v souladu se zajetím Životodárného Ducha a celé tělo s touto vibrací souhlasí: „oko je světlé a celé tělo je světlé".
Vibraci se vytváří také skutky - účinek „kruhů na vodě". Vykonali jste například dobročinnost - a vibrujete. A nepotřebujete zítřek ani včerejšek - euforie pochází z toho, co se děje teď, dnes.
Velmi silným argumentem je, KDYŽ SE CÍTÍTE DOBŘE; nechcete, aby přišel zítřek nebo vzpomínat na to, co se stalo včera.
„Teď" je ráj, je to euforie.
Když se cítíš špatně - něco se stalo včera a ty jsi v tom.
Princip „tomu, kdo má, bude přidáno a rozmnoženo" funguje pouze v „Teď". Jestliže to není dnes, nebude ani zítra.
Vibrace „mít" patří k tomu, že Bůh je TEĎ, protože všechno je tady a teď.
„Mám pokoj, lásku, peníze..... přímo tady a dnes!" - je hlavní vyznání. „TEĎ" je vibrace štěstí. Pokud se dnes nezapojíte do této vibrace, pokud nezačnete vibrovat tímto štěstím, nijak ho nepřitáhnete.
Je nám řečeno: „Dnes neodporujte hlasu" - neodporujte dnes Božské vibraci, a pak bude vše v pořádku.
 
 
 
ANDREJ JAKOVIŠIN
 
Podrobněji ve vysílání DIMENZE „NYNÍ“. ŽIJ TEĎ