CO JE LEPŠÍ – BOŽSKÉ ZDRAVÍ NEBO NEPORUŠITELNOST?

24.12.2023 20:13
CO JE LEPŠÍ – BOŽSKÉ ZDRAVÍ NEBO NEPORUŠITELNOST?
 
 
REGENERACE je fyzickým projevem neporušenosti. V lidském těle, v těle Božího Syna, je vše uspořádáno tak, že navzdory všem faktorům tělo regeneruje. Je nám to vlastní.
 
...Člověku však zbývá jen velmi málo projevů, které ještě nechává dále působit. Například růst vlasů, nehtů - rostou, ať je stříháte, jak chcete, nebo co chcete. V dnešní době totální depilace každý ví, že je velmi obtížné vlasy zničit. Samozřejmě se někdo může poplácat po pleši a říct, že i s tím jsou problémy. Ostatně vzpomeňte si na Samsona - měl nádherné vlasy a Otec použil vlasy, aby ukázal, jak to funguje.
Jeho vlasy byly nějakým způsobem spojeny s mocí, která na něm spočívala. Vzpomeňte si, že když byl dokonce oslepen a oholen a nemohl už projevovat moc, je tu úžasná věta, která přímo střílí do srdce a naplňuje radostí: „...Mezitím mu začaly růst vlasy na hlavě“. A jak rostly, cítil, že se mu vrací síla. Páni!
Vzpomínám si, jak jsem nad tím příběhem seděl a říkal si: "No, proč vlasy?"
A pak mě to zasáhlo jako zjevení: vlasy není tak snadné zničit! Ilustrace o Samsonovi je přímým zjevením o regeneraci. Regenerace je projevem moci neporušitelnosti, moci Života.
 
...Většina léčitelů toto tajemství zná a snaží se pouze vyřadit „bloky“, jak jim říkají. Bloky jsou v mysli, v těle. „Bloky" je slovo pro léčitelství, biblicky řečeno: pevnosti. Pevnosti existují v mysli i v těle, a to vše má jediný cíl - nějak zbrzdit přirozený proces regenerace, který byl v těle původně zamýšlen.
 
Apoštol Pavel říká úžasná slova: máme zbraň, která je od Boha mocná - je to pomazání, které ničí právě tyto pevnosti. Vždy se předpokládalo, že s vaším mozkem není něco v pořádku.
 
Víme však, co řekl Syn Boží: „Je-li oko čisté (vědomí), tělo je světlé.
- Jak skutečně poznáme, zda byla pevnost v mysli (psychice, nervovém systému) zničena, nebo ne?
 
- Tělo se okamžitě změní!
A tak když se dnes lidé ptají: „Proč kážete o neporušitelnosti?"
- PROČ?
...Existuje dobrý vtip: „Jeden muž je souzen za to, že zabil svou ženu, protože byla se svým milencem. A soudce se ptá: - Proč jste zabil svou ženu a toho muže jste nechal jít?
- Nevidím důvod, proč bych měl každý týden střílet její milence. Je lepší ji zabít jednou a hotovo.
Uzdravování je v pohodě, ale někdy mám pocit, že mě nebaví každý týden stále někoho uzdravovat. Chci žít v dimenzi, kde nemoc není.
Někteří tomu říkají božské zdraví. Ale božské zdraví je, když celý život nejste vůbec nemocní. A to je dobré téma, ale neporušitelnost je mnohem víc než to. Můžete být celý život božsky zdraví a na jeho konci zemřít. Spousta lidí si myslí: „Ale to je přece nevyhnutelné!" Ale to není pravda.
- Právě myšlenka na nevyhnutelnost konce je dnes rodičem všech nemocí. Tím, že uznáte vládu smrti nad tělem, a pak přesvědčujete sami sebe, že smrt má nad vaším tělem moc a nemoc ne.....
A to dělají prakticky všichni věřící:
 
- Smrt nad námi nemá moc... ale zemřeme..... ale opět zase ožijeme. Takže je to stále smrt, která rozhoduje.
Neporušitelnost se mi líbí mnohem víc než neustálé „střílení těchto milenců".
Mám příkaz od Otce kázat NEPORUŠITELNOST.
 
Mám svaté přesvědčení, že je to, jako se Samsonem, kterého ostříhali:
DOKUD BUDU KÁZAT O NEPORUŠENOSTI, VLASY DOROSTOU. A to jak doslova, tak mysticky.
 
 
 
ANDREJ JAKOVIŠIN
 
Úryvek z vysílání REAKCE TĚLA NA MYŠLENKY O NEPORUŠITELNOSTI.