APOŠTOL TRIUMFU

01.02.2024 21:55
APOŠTOL TRIUMFU
Výkřik radosti je zvukem tvoření!
…Byli jsme to my, kdo se radoval, když nakreslil čáru kolem tváře propasti. Propast ještě neexistovala, a my jsme se radovali! Naše radost je starší než jakákoli jáma! Naše radost je starší než hory, louky, pole! Naše jásání bylo starší než jakýkoli zvuk! Jásali jsme radostí!
To byl počátek země - výkřik radosti.

VÝKŘIK RADOSTI JE ZVUKEM TVOŘENÍ.
Vytvořte dnes něco se stejným pokřikem! Křičte radostí a tvořte! Vytvářejte své úspěchy, své finance, svou svobodu! Vytvořte ve svých příbuzných a dětech Novou Zemi!
Tak vznikla Země.

Poslouchejte mě - když zapomenete na všechna tajemství stvoření, materializace, tady je všechno, všechno, všechno..... Všechno, co vás naučil Jakovišin, zapomenete… Nezapomeňte na jedno - stvoření se objevilo za zvuku výkřiku radosti!
Pokud chcete něco vytvořit, začněte tímto. Okamžitě vás to v duchu vrátí do doby, kdy jste viděli propasti, vodopády, jak se objevila příroda. První zvířata běhala, první ptáci létali. Bylo to wow, wow, wow, wow. To je vše, co bylo potřeba. Byl to Otcův záměr, aby se stvoření objevilo za těchto zvuků. Kvůli slzám nebo osamělému nočnímu křiku se nic neobjeví. Žádné těžké sténání nepřinutí nic ke stvoření. Vše se zjevuje při radostných výkřicích.
Stvoření, tvoření je doprovázeno pouze výkřiky radosti a nadšení. Pokud tvoříte uzdravení, radujte se! Pokud tvoříte vítězství - radujte se!
Pokud to nebudeš dělat, kameny budou křičet. A kameny už křičí. Někdo to opraví: „To živé kameny křičí..."

Křičí jakékoli kameny a křičí i mrtvé kameny. To je vibrace celého vesmíru - „RADOST, RADOST, RADOST!"... 
Když je vám navrhováno, abyste se vždy radovali, prosím vás, abyste si nemysleli, že je vám navrhováno, abyste byli blázni. Skutečnost je taková, že vibrace radosti odpovídá vibraci celého stvoření. A když z ní vypadnete, tento jev se nazývá deprese.

Stvoření vibruje „zzzzz", ale vy vibrujete „bžž". A pak jdete se svým „bžž" a říkáte: „Buď stvořen ve jménu Ježíše..."  Takže ty bručíš, ale stvoření zpívá. Musíš zpívat s radostí, abys byl se stvořením na stejné frekvenci.

Radost, radost, radost! 
Říkám vám jako Pavel: Možná nejsem apoštolem pro ostatní, ale pro vás jsem apoštolem - jste zde na oslavě!

JÁ JSEM APOŠTOL OSLAVY, TRIUMFU. Apoštol – to není titul, ale posel. Mým posláním je křtít lidi do triumfu, do radosti. Mluvil jsem o tom už před lety. A tak není jiná cesta - radujte se, oslavujte, jásejte a radujte se! Amen?

ANDREJ JAKOVIŠIN
Úryvek z vysílání STAV SVĚTLA. NOC UŽ NEBUDE!