OVOCE JAKO VNĚJŠÍ PROJEV JE MOŽNÉ JEN Z VĚDOMÍ

16.01.2024 16:48
Plod jako vnější projev
JE MOŽNÝ JEN Z VĚDOMÍ
 
První žalm. Čtěme ho s novým vědomím.
1 Blahoslavený člověk, který nevstupuje do rady bezbožníků, nestojí na cestě hříšníků a nesedí ve shromáždění zkažených,
 
2 Ale v zákoně Hospodinově je jeho vůle, o jeho zákoně přemýšlí dnem i nocí.
3 A bude jako strom zasazený u POTOKŮ VOD, který vydává své ovoce ve svůj čas a jehož list nevadne a ve všem, co dělá, se mu daří.
 
Je napsáno: „Bude jako strom POSAZENÝ“… To znamená, že jestli se nechceš honit, někde stát, sedět, potřebuješ být „posazený“. „A všechno, cokoli dělá, bude mít úspěch“.
 
Strom posazený u proudu...
 
Maximum, na které minulé vědomí stačilo, bylo jakési zaopatření.
A já mám rád PROUD, a když se mě ptají: A kde jste v Bibli našel nějaký proud?
 
Říkám: Je tam všude, všude!
 
Jistěže je to obraz trůnu, jsi posazen a tady je proud. Ale jestliže nemáš nové vědomí, myšlení, jak uvidíš, že jsi posazen?
 
Budete si myslet, že je to jen nějaká podpora: "Pán vás nezanechá, neopustí vás".
Ale ukazuje se, že strom zasazený u proudů vod je TRŮN NAD PROUDEM.
 
To je nové vědomí. A to ještě není všechno. Bibli psali velmi duchovní lidé. Četli jste, že národy byly zobrazovány jako vody? Trůn nad národy – strom posazený… Je to obraz moci nad dimenzemi (na nebi i na zemi) i nad národy, protože jsi SYN.
 
SYN JE TEN, KDO PROJEVUJE OTCE NÁRODŮM.
 
Dále se tam píše: „Ne tak bezbožní, ale jsou jako prach, který vítr rozmetá." Co to znamená? Lidé bez nového vědomí jsou jako zmítaní větrem; „chodí, sedí, stojí", místo aby byli „usazeni".
 
Upozorňuji vás, že se jedná o obrazy vědomí.
Existuje takové vědomí " pobíháš, zmítáš se" - to je obraz bezbožnosti. Nesedět na trůnu je pro člověka zlo, bezbožnost. Absence správcovství, vlády. I hříšníci vám říkají: "Vezměte svůj život do svých rukou." Nezodpovědný život je zlo, bezbožnost. „Nesedět na trůnu" znamená neuvědomovat si, že řídíš nejen práci, auto a byt - je to správa obecně: národů, dimenzí. To znamená, že stále ještě žiješ v éře „starého" vědomí.
 
Čteme, že vědomí „usazeného“ „přináší ovoce“. Chci zdůraznit, že OVOCE PŘINÁŠÍ JENOM MYŠLENÍ.
 
Posazený přemýšlí a přináší ovoce. Tisíce a miliony lidí a církví se snaží přinést ovoce a říkají: „Běž a přines Bohu ovoce!“ ale OVOCE je viditelné projevení vnitřních procesů. Není možné přinést žádné ovoce se „starým“ vědomím. Ovoce vytéká přímo z myšlení. Bez přemýšlení nebude žádné ovoce. Můžete se snažit vytvořit nějaké ovoce, ale budeš unavený a bude to vypadat jako: „pobíhají, stojí, sedí“, vůbec není jasné, co dělají.
 
Zapamatuj si: ovoce jako vnější projev je možné jenom z vědomí, z myšlení. VŠECHNO VYTÉKÁ Z MYŠLENÍ, Z VĚDOMÍ.
 
Pokud není ovoce, můžeš stát, sedět, běhat, nic se nestane. ... Je napsáno: „Přináší ovoce ve svůj čas." Čas je MŮJ čas. A to tady se starým myšlením neuvidíš.
 
Ježíš chtěl a udělal to. Byl to Jeho čas, Jeho rozhodnutí přijít a projevit se TEĎ.
Ve tvém myšlení dozrává okamžik, kdy si řekneš: „Tohle je ten okamžik!" a projevíš to.
 
To vede k přesvědčení, že neexistují žádné časy, které bys nemohl ovlivnit.
„Ještě není čas..., čas to rozsoudí..." - Pokud tohle říkáš, vyhodil jsi svou moc! Čas je stvoření, nemůže být větší než TY! Jsi starší! Byl jsi před stvořením světa, kdy čas ještě neexistoval. Řekni: „Já rozsoudím!“
 
Čas teď neukazuje lidem dobu života, ale čas do smrti, odpočítává čas do smrti. Ale když smrt není, k čemu je čas?
 
ANDREJ JAKOVIŠIN
 
Úryvek z vysílání „Epocha změny vědomí" 20.11.2023